Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pójdzie GTA 4 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Pójdzie mi na tym sprzęcie GTA 4 ? Jak tak to z jakimi fps'ami i czy gra będzie chodziła dość płynnie.

Karta Graf. Nividia GeForce 8500 GT

Procek : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.61 GHz

Ram : 2GB

Opublikowano

No dobra, myślę że można zamknąć. Mam nadzieję że 2h ściągania nie poszło w pip... (Ściągam bo mam zamiar grać tylko na single i się pobawić, nie chce niepotrzebnie kasy wydawać)

Opublikowano

@UP Wiesz, ja sądzę że nie ma sensu wydawać pieniędzy, jak mogę w nią w ogóle nie pograć, albo może mi się nie spodobać. Ściągałem GTA SA, ale jak chciałem pograć na SA:MP Kupiłem grę. Zawsze tak praktycznie robię, więc proszę bez złodziejów, bo za grę która zasługuje na kupienie to kupuje.

Opublikowano

To tak samo jak byś ukradł ferrari bo byś uważał, że nie warto nim jeździć lub może ci się nie spodobać... Jesteś po prostu marnym złodziejem więc nie oszukujmy się i nazywajmy rzeczy po imieniu.

RAsfepN.png
Opublikowano

Up no to przykro że nie lubisz "piratów". Ja nic nie mam i ty też nie powinieneś bo chuj cie to obchodzi. Gra za droga to ściągniesz. Ja też ściągam i co.?

Opublikowano

Up no to przykro że nie lubisz "piratów". Ja nic nie mam i ty też nie powinieneś bo chuj cie to obchodzi. Gra za droga to ściągniesz. Ja też ściągam i co.?

I jesteś złodziejem. Kolesie na stworzenie gry wyjebali mnóstwo kasy a Ty zamiast ją kupisz to ściągasz, masz za darmo czyli jesteś złodziejem.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

@UP

Jest dostępne = można ściągać.

Nie obchodzi mnie co sądzicie o piractwie, był temat w pogaduszki tam sobie pospamujcie. Mogę być nawet gwałcicielem i nic wam do tego...

Opublikowano

No nie wiem jak to bedzie z 35 fps, bo koles ma troche lepszego kompa niz twoj i na minimalnych fps potrafi spasc ponizej 20.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

@UP Jezu, rozjebałeś mnie... Nie będę wydawał kasę na xboxy, ps, psp bo mnie to nie kręci... Jak taki mądry kup mi... Pogram 2 dni i znudzi mi się. Po resztą napisałem że sobie odpuszczam.

Opublikowano

@up to nie jedz tyle bigosu

A co do piratów to jestem w 100% pewien że ci którzy wyzywają innych od złodziei mieli lub mają jakiegoś pirata

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...